Logo Sonorous

Sonorous neemt deel aan meubelbeurs Keulen imm Cologne

sonorous neemt deel aan meubelbeurs keulen imm cologne

Sonorous neemt deel aan meubelbeurs Keulen IMM Cologne

IMM is de belangrijkste beurs op het gebied van interieurs binnen de meubelindustrie. Direct aan de start van ieder jaar, worden de nieuwste internationale meubel- en interieurtrends gepresenteerd en worden bezoekers verrast met talloze innovaties

De eerste meubelbeurs van het jaar werd zoals ieder jaar in Keulen (Duitsland) gehouden, op de IMM vindt je vele bedrijven en fabrikanten de nieuwe collecties zien aan de inkopers van de bekende meubelhuizen. Sonorous was ook dit jaar weer aanwezig en het 2018 assortiment is wederom verder uitgebreid, we zullen een aantal nieuwe artikelen uitvoerig beschrijven.

Sonorous Glas Kleuren

Een uitgebreid gamma aan kleuren

Sonorous biedt vanaf 2018 nog meer standaard kleuren aan waaruit gekozen kan worden, los van de 160 kleuren waaruit al gekozen kan worden. Een nieuwe mat glas kleur is o.a. de matzwarte acid glaskleur.

Tafels Van Sonorous

Daarnaast zijn er ook nieuwe tafels met nieuwe onderstellen en een sinterflex bedrukking.

Geperforeerd Staal Tvmeubel

I.p.v. speakerdoek is er per direct leverbaar een geperforeerd stalen klep. In tegenstelling met speakerdoek is deze beperkt in een aantal kleuren, de geperforeerde stalen klep is maar liefst leverbaar in 19 verschillende kleuren.

Speakerdoek Zwart TvmeubelDe klep geopend waaraan je kunt zien dat deze prima is afgewerkt.

Mozaiek tv Meubel

Heel apart was een mozaïek geïntegreerd in een dressoirs maar kan natuurlijk op een klep van een tv meubel geplaatst worden. Er waren op de beurs verschillende designs beschikbaar maar dit is nog geen definitief product.

Kortom vonden wij het zeer interessant om op de beurs aanwezig te zijn en kijken er graag naar uit u als klant te ontmoeten en alles toe te lichten in onze nieuwe showroom in Assendelft die 5 dagen per week geopend is. Klik hier voor alle informatie.

Populaire berichten