Logo Sonorous

Design TV meubel aanschaffen waar rekening mee houden?

Design TV meubel aanschaffen: waar rekening mee houden

Design TV meubel aanschaffen waar rekening mee houden?

Het tv meubel is één van de belangrijkste elementen in de woonkamer, waarschijnlijk is het ook bij jou het centrum van je woonruimte. Daarom wil je zorgvuldig te werk gaan bij het uitkiezen van een nieuw tv meubel.

Wat voor soort tv meubel wil je? Hoe groot moet het zijn? Welke kleur past het beste bij jouw interieur? In deze blog schijnen wij wat licht op zaken waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een design tv meubel.

WELK FORMAAT TV MEUBEL HEB IK NODIG?

Het eerste waar je rekening mee moet houden, is het formaat dat je nodig hebt. Een grote tv op een klein tv meubel ziet er nogal lomp uit. Als je een te groot tv meubel koopt, kan je tv er echter weer erg klein uit zien.

Daarnaast moet je ook bedenken wat er allemaal in en op je meubel komt te staan. Is deze alleen voor je tv, of komt je hifi systeem er ook in te staan? Misschien wil je wel wat dvd’s of cd’s opslaan in je meubel? Natuurlijk moet je ook rekening houden met de ruimte die je hebt in je woonkamer.

Ten slotte is het handig om te bedenken of je tv aan de muur komt, of op het meubel komt te staan. Als de tv aan de muur hangt, heb je een minder diep tv meubel nodig. Maar als je tv op het meubel komt te staan, moet je er rekening mee houden dat er genoeg ruimte op het meubel is.

design tv meubel groenDesign tv meubel van Sonorous uit de EX serie

WIL JE EEN TV MEUBEL MET ZWEVEND OF STAAND DESIGN?

Design tv meubels heb je in alle soorten en maten. Als je op zoek gaat naar een nieuw tv meubel moet je echter wel weten naar wat voor type je op zoek bent. Een tv meubel met zwevend design geeft een hoop ruimte in je woonkamer, daarnaast is het super gemakkelijk met stofzuigen.

Je kan ook kiezen voor een tv meubel met een staand design. Deze vullen de ruimte vaak beter en hebben over het algemeen een klassiekere look.

WELKE KLEUR EN MATERIAAL PAST HET BESTE BIJ JOUW INTERIEUR?

Moet jouw design tv meubel de eyecatcher in je interieur worden, of moet het juist helemaal opgaan in de ruimte? Als je dit bepaalt, wordt de zoektocht naar het perfecte tv meubel een stuk overzichtelijker.

Bestaat jouw inrichting uit natuurlijke materialen en kleuren? Zorg dan dat je tv meubel eruit springt door een hoogglans tv meubel aan te schaffen in een felle kleur. Of zorg juist voor rust in de ruimte, door een tv meubel van hout in een rustige kleur te kiezen.

Benieuwd welke kleur tv meubel het beste in jouw interieur past? In deze blog vertellen we je nog veel meer over het gebruik van kleur in je inrichting.

DE WOONTRENDS VAN 2018

Er is een duidelijke trend zichtbaar in interieur design. De woontrends van 2018 bestaan uit stoere metalen, natuurlijk bruin en wit, met hier en daar een felle kleur. Zo kan je kiezen voor een stoere donkere kast met diep rode panelen. Of een natuurlijk witte kast in zwevend design, met olijfgroene accenten. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos in 2018!

design tv meubel hangendDesign meubel van Sonorous uit de ED serie zwevende tv meubels

DESIGN TV MEUBELS OP MAAT

Sonorous biedt design tv meubels op maat. Je kan zelf het formaat en kleur van het meubel kiezen en bepalen welke modules je erin wilt. Sonorous levert zowel zwevende als staande tv meubels, er is dus voor ieder wat wils!

Kijk gerust rond op onze website. Wil je meer informatie of onze meubels in het echt zien? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij onze showroom. We helpen je graag bij het uitkiezen van jouw perfecte design tv meubel!

Populaire berichten