Logo Sonorous

De beste grote eyecatcher ideeën voor je tv meubel

grote-eyecatcher-ideeën-voor-je-tv-meubel

De beste grote eyecatcher ideeën voor je tv meubel

Op internet zijn duizenden websites te vinden die je tips geven voor het creëren van een modern interieur. Deze websites doorzoeken naar de beste ideeën is leuk tijdverdrijf, maar kan ook frustrerend zijn. Het ‘aanbod’ aan inspiratie is zo groot dat ook wij soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom geven we een overzicht van de beste ideeën voor eyecatchers bij je televisiemeubel in deze blog.

Natuurlijk is dit overzicht lang niet compleet, maar het kan wel helpen bij het samenstellen van een moderne inrichting. Dit zijn, wat ons betreft, de toppers voor 2018! We beginnen met enkele ‘basisregels’ voor een modern interieur om vervolgens de mooiste eyecatchers te bespreken!

Modern interieur: de basis

Een eyecatcher bij je televisiemeubel is een geweldige toevoeging aan een modern interieur. Voordat we de beste ideeën voor eyecatchers bespreken gaan we eerst in op de zogenaamde ‘basisregels’, voor zover het natuurlijk regels zijn, van een modern interieur. Met deze handvatten kun je een mooie start maken bij het samenstellen van een mooie inrichting, om het vervolgens af te maken met een schitterende eyecatcher.

Basiskleuren

In bijna ieder modern interieur komen enkele basiskleuren terug. We hebben het dan over wit, grijs, zwart en bruin. Deze kleuren geven een moderne uitstraling aan het interieur en kunnen goed gecombineerd worden met opvallende accessoires of een meubelstuk in opvallende kleur. Het gebruik van deze basiskleuren zorgt voor een goede balans in het kleurgebruik, iets wat erg belangrijk is bij een modern interieur.

Strakke lijnen

Een ander belangrijk kenmerk van een modern interieur is het gebruik van strakke lijnen. Dit komt terug in de muren, maar ook in de vloer en de meubels. Strakke lijnen zijn eigenlijk het belangrijkste kenmerk van een modern interieur. Een strakke bank en een vierhoekige tafel zijn voorbeelden van meubelstukken met strakke lijnen.

Ga mee met de tijd

Het klinkt misschien logisch, maar ook meegaan met de tijd is een belangrijke eigenschap die hoort bij een modern interieur. Dat gaat verder dan alleen het gebruik van strakke lijnen. Het draait namelijk vooral om details. Het ene jaar zijn industriële elementen weer helemaal modern, het andere jaar juist weer helemaal niet. Interieurbladen en websites kunnen je een goed beeld geven van de huidige trends.

MAAK HET AF MET EEN EYECATCHER

De belangrijkste ‘regel’ van een modern interieur is dat een eyecatcher natuurlijk niet mag ontbreken. Een eyecatcher, vrij vertaald naar blikvanger, is een pronkstuk in je interieur die de volle aandacht pakt en goed opvalt. Het maakt je inrichting helemaal af! Zeker wanneer je een eyecatcher combineert met een design televisiemeubel creëer je een fantastisch resultaat. We hebben een paar leuke ideeën voor je verzameld:

Tv Meubel GroenDesign meubel van Sonorous uit de EX serie

Design plafondlampen in combinatie met TV-meubel

Plafondlampen en ook kroonluchters gelden al eeuwen als echte eyecatchers. Ze zijn te krijgen in alle soorten en maten en eisen altijd meteen de aandacht op bij betreding van de ruimte. De keuze is daarbij enorm. Denk aan de gigantische klassieke kroonluchters die je kent uit de films, maar ook aan hele moderne industriële plafondlampen. Deze moderne plafondlampen zijn erg mooi te combineren met een design televisiemeubel. Zie de bovenstaande foto voor een voorbeeld!

Ook op het gebied van prijs is er keuze genoeg. Daarbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een kroonluchter of plafondlamp is daarom voor iedereen een ideale eyecatcher in combinatie met een televisiemeubel.

Tv Meubel Geel

Kunst in combinatie met TV-meubel

Je zou het misschien niet zo snel verwachten, maar ook kunst is uitermate geschikt om als eyecatcher te dienen. Denk hierbij aan een groot doek boven de bank of bij de eettafel. Vaak wordt er dan gekozen voor een abstract kunstwerk. Bij abstracte kunst wordt gebruikgemaakt van strakke lijnen, waardoor het goed zal aansluiten op de rest van je moderne interieur.

Ook kan kunst goed gecombineerd worden met een design TV-meubel. Je zou dan kunnen kiezen voor een wat kleiner en subtieler schilderij, dat goed past bij het meubel. Zo is het schilderij in de afbeelding hierboven qua kleur goed afgestemd op de kleur van het televisiemeubel. Hierdoor ontstaat een mooi geheel!

Zwevend Meubel Grijs Rood

DE ECHTE EYECATCHER: DESIGN TELEVISIEMEUBEL VAN SONOROUS

Hier heb je waarschijnlijk nog nooit aan gedacht, maar een televisiemeubel kan ook op zichzelf al goed fungeren als een echte eyecatcher! De televisie neemt vaak een prominente plek in het interieur in, waardoor een mooi meubel voor de televisie helemaal geen slecht idee is!

Sonorous is een gerenommeerd maker van hoge kwaliteit design tv meubels. Onze meubels zijn in twee series te verkrijgen, de EX-serie met staande elementen en de ED-serie met stijlvolle hangende elementen. De meubels worden opgebouwd uit verschillende modulaire elementen, waardoor combineren naar smaak mogelijk is.

Benieuwd naar onze meubelen? We ontvangen je graag in onze showroom om een kijkje te komen nemen! Tot snel!

Populaire berichten